Wednesday, April 30, 2014

Valitud pildid aprillikuu teisest poolest

Mul tuli lisaks muudele kohustustele Christina farmis ka kantseldada lambaid. Mis oli suht keeruline, sest eks need lambad ole sellised arad ja natuke rumalad loomad, tee üks vale liigutus ja nad hakkavad paanitsema ja sinu eest ära jooksma. Lammaste lüpsmine on ühtlasi natuke teistmoodi võrreldes kitse lüpsmisega. Võttis aega, enne kui ma hakkasin päriselt toime tulema.

Eelmine reede andsime kooriga kontserdi Cessole külas. Pildil kirik, kus esinesime. Samas külas asub üks restoran, kus koor kolmapäeviti harjutamas käib.

Siin kiriku sisemus

Ei mäletagi, mil mul viimati päevasärki ja lipsu kanda tuli.

Kiriku esine, pildil koori liikmed ja mõned inimesed, kes meid vaatama tulid.

Ega jah, Itaalia maastik on suht künklik  ja teed üsna looklevad.  Ütlen niipalju, et ilm peab olema ilus, kui tahad vastu pidada pooletunnist sõitu kahe küla vahel.

Pühapäeval aga toimus üks jumalateenistuse moodi üritus, kus esinesime. Esitasime vaimulikke laule nii itaalia kui ka ladina keeles, sekka ka paar inglise keeles gospelilaulu. Ilmalikest lauludest olid muuseas esindatud mõned itaalia rahvalaulud.

Siin Bosia kirik väljast vaadatuna.

Plaan oli esmaspäeval Itaaliast lahkuda. Paraku lend tühistati. Ilm oli lihtsalt nii sitt, et see sandistas lennuliiklust natuke. Võtsin telefoni teel kiiresti ühendust ühe WWOOF hostiga ja saime kokkuleppele, et püsin tema juures kuni uue äralennu kuupäevani. Stefano tundub täitsa mõistlik tüüp olevat. Ilm endiselt suht kehvapoolne, nii et ma olen vaid pildil olevas majas natuke siseviimistlust praktiseerinud. Majas oli nimelt mõnda aega tagasi tulekahju ja siseseinad vaja üle värvida. Enne seda vaja seinad valgeks kraapida.

No comments: