Friday, April 3, 2009

Peatsed laivid

9. aprill - Multiphonic Rodent (Genialistide Klubi, Tartu kl 20.00, pilet 50-)
Plaadiesitluskontsert
Live: MULTIPHONIC RODENT: Astral Dance
Plaadimuusika: ERVIN TROFIMOV
Tasa ja targu mööda muusikalabürinte tudeeriv Erki Hõbe on meie mail tuntud ka kui pool "Opium Flirti". "Multiphonic Rodent" on tema sooloprojekt ning "Astral Dance" selle esimene CD.

Eesti Ekspress: Multiphonic Rodenti multiinstrumentaalne niiditõmbaja kõlistab aeglaselt kellukesi, iga järgnevat avastust vaikselt ja uurivalt laborisse saates. Kel aega on, astugu läbi. Niidirulli otsas tiksub pealtnäha küll hipilikke metsaande, aga mis siis? Lähemalt kuulates voolab nende sees tüüne motoorika; võnkuv gruuv, mis parema kuuseisuga ja kruttivama heliga kaunistaks ulmediskoteeke. Samas peab tunnistama, et sissejuhatavad teemad on veidi segadusseajavad - keerdudesse kaduvad ja pole kindel, et kuhu.
www.myspace.com/multiphonicrodent

10. aprill - Opium Flirt (Trehv, Tartu, pilet 50-, lisaks esineb Stella)
Stella (live)

Stella debüütalbum "Meie oma pisikene Mozart" Tartu esitlus.

Tallinna viisik Stella sai alguse 2005. aasta lõpul ja on tänaseks paljuski tänu oma eksentrilistele laividele omandanud Eesti undergoundis juba legendaarsele läheneva maine. Stellat, mis segab neile ainuomasel viisil psühhedeelset sündipoppi ja discot, on nimetatud koguni täesti uue, veel nimetu stiili loojateks. Bändi muusikat võiks võrrelda katustkergitava kosmilise kokteiliga, mille koostisosadeks on rütmimasinast rulluv diskogruuv (Kati), seda toetav trumm (Mammu), kirglik elektriviiul (Carmen), isemeelne kitarr (Tauno) ja võidukalt viiulikiunatustega võistlev vokaal - Eesti maniakaalseima frontwomani Lotte esituses.

vaata lisa - http://www.myspace.com/stellatallinn
http://www.youtube.com/watch?v=BB8I66HzAXk
http://www.youtube.com/watch?v=btCq-fDGuVI

Opium Flirt (live)

Lõpuks ometi.
Üle tõsiselt hulga aja taas laval Tartu underground duo Opium Flirt, kes toovad seekord ettekandele terve hulga uut materjali. OF kava koosneb nii duo-elektroonika techno-etteastest kui ka 2-trummariga freestyle-jammist! OF'i tuumikuga ühinevad lisaks veel külalismuusikud, ansamblitest Tartu Popi & Roki Instituut ja Wrupk Urei. Erakordne võimalus kõigele neile, kes on palju kõneainet pakkunud OF laive igatsenud

Vaata lisa - www.myspace.com/opiumflirt
http://www.youtube.com/watch?v=8VjDtGfdJqc&feature=related

Dj: Majoor Liiv(space guitar disco)
Nicolas(vecherinka.fr)

Pileteid müüb: Chungin

Olete oodatud kuulama!

No comments: