Saturday, August 1, 2015

Intsikurmu Festival - Päev 1

Sten-Olle Maldau
A photo posted by @edmundhobe on

Triophonix uues koosseisus ja üle mitme aasta taas laval. Uus saksimängija, kes kidrasoolode ajal klaverit mängis. Mingi teine lugu kõlas üllatavalt Radarlikult (vt. all hiljem). Mingis viimases loos võis kuulda ka vanemat ja elektroonilisemat Triophonix saundi.

Innersound

Kreatiivmootor oli õhtu highlight. Jakapi ei valmista iial pettumust. Üllatus oli külaline Mihkel Kleis alias Ratkiller süntekal. Kes istus maas, samas kui bassimees Allanil olid plokid statiivi peal. Ilm oli kõige pasam just nende ajal, aga kuidagi komplementeeris 'Mootori etteastet omal spetsiaalsel viisil. :)
A photo posted by @edmundhobe on



Andres Roots näitas oma slide-kitarri võimekust, aga paraku edastas ka kuulajatele teate Radari kitarrist Nevil Blumbergi surmast.
A photo posted by @edmundhobe on

Uue Ajastu Festivalilt tuttav naistebänd Sus Dungo tagasi. Seekord Intsikurmu festivalil.                                   

 

Mauno Meesit oma akustilise kavaga. Muusikaliselt vägagi introvertne ja osade arust isegi vagur, aga mõned ta saundid mulle isegi meeldivad.


Triana Park - Guano Apes meets üsnagi TMW festivali type loomemajandusmuss stiilis nagu ainult baltlased seda teevad anyone? 
Aga lauljal on lavalist karismat küll, nii palju tunnistan.
A photo posted by @edmundhobe on

Sue me for this muusikakriitikud, kes te seda bändi materdate, aga tegel't ma osasid Odd Hugo lugusid isegi nautisin. Mõnedes osades puhkpillide ja äsja lisatud akordioni kokkumäng toimis väga ilusti ja meeldis ka üks instrumentaalne valsilugu, mis nad tegid, vägagi Erik Satie "Trois Gymnopedies" vaimus.

Täiskuu!
A photo posted by @edmundhobe on

Ewert & The Two Dragons, esimest korda lives nägin ja päris hea popbänd, peab tunnistama. Kuulasin netist nende uut albumit kah äsja ja osad lood mulle meeldivad. Raadiost mäletan, et kuulsin ühte lugu, siis kui tagasi Vooremaale juulis kolisin ja nad mängisid seda lives ka, sel on päris hea bassikäik Ivo Ettilt salmiosades, mängituna mingi idabloki basskitarri peal. Loo nimi on "Gold Digger". Sama pilli peal mängis Etti bassi ka põhihitis "Good Man Down". Ja neil oli ka laval torudesektsioon. Kolmeliikmeline, trompet, tromboon ja tenorsaks. Sain sel pildil kogu bändi kätte.

Aga hobi-kontsert-piltnikuna oli minu jaoks kõige suurem challenge: saa-kätte-trummar. Siin sain. :) Ma olin lava ligidal seal nurgas, kus trummar oli paratamatult tihti Erki Pärnoja varjus.
A photo posted by @edmundhobe on

Дзанк Раёт, otsen horošo kak normalna! :D



A photo posted by @edmundhobe on

Bendik oli loomemajandus-staadioni-postroki bändina vast üks parim eksemplar sellest stiilist, mida peetakse ehk igasugu TMW'de kõige ootuspärasemaks stiiliks.


No comments: