Friday, June 4, 2010

Tallinnas

Eile saabusin Erviniga ühes Tallinna. Sõitsime raadiomajja andmaks intervjuud Maria Mölderile, kel plaanis eetrisse lasta viimane Areaal pühapäeval koos Opium Flirtiga, kus siis räägime natuke bändi ajaloost ja sellest, kuidas siis kujunes Andres Lõo liitumine ansambliga. Saade eetris 6ndal juunil Klassikaraadios kell 21. Stay tuned!

Õhtul aga läksin Malcolm Lincolni vaatama-kuulama Rock Cafesse. Soojendas Orelipoiss alias Jaan Pehk ja ma jälle veendusin, et andekamat sõnademeistrit tänapäeva Eestis on raskem leida. ML'i set oli aga teistmoodi selles osas, et ka Vaiko Eplik lõi kaasa! Ta riietus Ämblikmehe kostüümi ja istus trummide taha. Viimase lisaloo ajal ta tegi isegi natuke breiktantsu või nagu ta ise kutsub, "säästubreiki". Aga ML laiv oli täiesti füüsiline, Vaiko oli jumalast võhmal pärast 40 minutit nendega mängimist ja ka teistel higi voolas ojadena.

Pärisin Vaikolt muuseas ka saate "Muusikalt Nõudlikule Maitsele" lõppemise kohta. Sain vastuseks, et ta tuli ise R2st ära. Küll aga kavatseb ta raadiotööd tulevikus siiski ühel või teisel kujul jätkata. Aga see on veel tulevikumuusika. :)

Mis siis veel ees ootab? Muidugi mõista esinemised. Täna KUMU, homme TULP.

No comments: