Sunday, April 8, 2012

Munarokk 2012 - tagasivaade

Nägin Munarokil ära esimest korda Ervini uue bändi Candy Empire. Kus olid lisaks Ervinile kitarridel Katarina solistina, Sander Haugas basskitarril ja Kalle Kindel trummidel. Keemia oli päris hea bändis, Kindel on üsna õnnestunud trummarivalik, kes mängib just nii hästi, nagu mulle kõige paremini sobib. Sander kõlab bassil korraliku tiimimängijana. Katarina on võluvalt sensuaalne nii hääle kui lavaoleku mõttes. Ervin üllatas aegajalt päris põnevate psühhedeelsete efekti-soolodega. Üldiselt kõlas Candy Empire väljapeetult ja soliidselt, ent korraliku rocknroll-draiviga. All mõned pildid:









Mul kahjuks laivis ei vedand. Pidin maadlema tehniliste jamadega, mis tähendas akustiliste instrumentide luupimise totaalset feilimist. Või kui isegi mitte feilimist, siis ma lihtsalt avastasin ühe tehnilise viisi, mis selgelt ei tööta. Helimehe puldi väljundi ja luuperi sisendi ühendamine lihtsalt trummide pärast paraku ikka ei tööta küll. Von Krahlis eelmine kord oktoobri lõpus sama taktika avitas, kuid seekord oli naasmine laivide-tegemise reaalsusesse päris karm laks.



Kuid siin üks video. Neljas osa Luuperikontserdist Nr 1 nimega "Parem Kosmogoonia", mille sõnade autor on Paul-Eerik Rummo. Filmis korraldaja Martin Ruus. Pole küll kõige parem, aga mitte ka kõige katastroofilisem, menos mal. Eks otsustage ise, kuidas kõlab.

No comments: