Monday, June 4, 2012

Kika pool

Käisin Saaremaal külas Kristjan Jansenil taas. Mis ma siis nädalaga tegin? Kõigepealt tegime salvestussessioone ühes Kikaga ja siis ühe andeka saarlasest trummariga. Võtsime mingeid ideid linti, mis neist saab, selle esialgu jätan kommenteerimata. Küll aga nautisin väga mõnevõrrast naasmist bänditegemise manu, siis kui kolmekesi mingeid asju sisse mängisime. Kohati saime päris korraliku power-trio tunde kätte. Sobivate inimestega on ikka palju parem bändi teha, selles veendusin.

Üks minu töövõit oli programmeerida Polivoksil üks saund, mis kõlab täpselt fagoti moodi.

Võtsin kaasa Prophet 08. Kikale P08 klahviaktsioon meeldis, just selline poolkõva klaviatuur, nagu Maria Fausti orelilgi, mis kahjuks oli just Kika kodust siirdunud mujale. Leidsime ka nipi, kuidas Garagebandi salvestatud miditräkkidega kontrollida Prophetit.

Lisaks tegin linti oma Gilgameši originaal-loomingu. Tulemus kõlab eriti hästi Prophet 08 süntesaatoritoonidega. Lisaks vürtsitasin kõlapilti Orfeuse basskitarri ja Formanta elektritrummidega. Väga hea kombinatsioon moodsast analoogist ja vanakooli-saundist tuli seega. Mul on hea meel, et sain korralikud salvestatud versioonid tehtud ja see Kika nn. Mosaiigi Stuudio (nagu ma tema elukohta nüüd nimetan) oli perfektne töökeskkond.

No comments: